Et fængslende møde
Hør uddrag

Et fængslende møde

Liane Moriarty

Politikens Forlag
Da succesforfatteren Frances Welty drejer op foran porten til helsecenteret Tranquillum House, hvor hun har investeret en lille formue i et kurophold, er hun på sammenbruddets rand. Hendes forlag har lige afvist hendes seneste kærlighedsroman, hendes kæreste har forladt hende uden et ord, og hun er midt i en hedetur fra helvede. Men da de øvrige gæster begynder at ankomme, stiger hendes humør et par grader, og det bliver kun bedre, da hun møder stedets karismatiske ejer og leder, russiske Masha, en statelig kvinde, der har prøvet at dø og synes at vide lige præcis, hvad Frances har brug for.

Men ved hun det, eller skal Frances se at komme væk fra Tranquillum House, mens hun stadig er i stand til det? Det varer ikke længe, før de ni andre gæster begynder at stille sig det samme spørgsmål.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
ISBN: 9788740052350
Format: 145x220
Udk. 06. juni 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Ariane Veiergang, Hans Larsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee
Medrivende læsning … Liane Moriarty har tidligere vist sin imponerende evne til at bringe karakterer til live, og det er endnu mere relevant denne gang.
 
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol
Plottet i bogen simpelthen så spændende, at det er næsten umuligt at lægge bogen fra sig … En fængslende roman om forandringer, svigt, savn, sorg, fortrydelse og kærlighed. Den er både fyldt med mystik og overraskelser, og så er det en bog, der har et perfekt afstemt niveau af både humor, varme og alvor. Læs mere
 
 
 
 
-  Bogliv.dk
Moriarty piller med stor ekspertise de meget forskellige retreatdeltageres psyker og virkeligheder fra hinanden og afsøger, hvad der sker, når vi overlader magten over vores krop og sind til andre.
Alt for Damerne, Marie-Louise Truelsen
Alt for Damerne anbefaler ’Et fængslende møde’ … Forfatteren bag ’Store små løgne’ lukker endnu engang op for en verden fyldt med opspind og odiøse hemmeligheder.
Modemagasinet IN, Anna Møller
Liane Moriarty forstår om nogen at forene den gode historie med en spændende handling og et væld af gode og relatérbare personligheder. Det beviste hun med ' Store små løgne', der hitter som serie på HBO, og det slår hun en fed streg under med den nye 'Et fængslende møde'.
RandiGlensbo.dk
’Et fængslende møde’ er som Liane Moriartys andre bøger meget underholdende og der balanceres så fint mellem humor og alvor. Også i denne roman bliver læseren nødt til at forholde sig til forskellige problematikker – de er der i høj grad, selv om de er pakket ind i humor, munterhed og en let tone.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Liane Moriarty
Min mands hemmelighed
Min mands hemmelighed (2014) er en medrivende roman om mørke sandheders Læs mere
Det hun glemte
Niogtyvårige Alice er lykkelig.
Hun er dybt forelsket i sin mand og gravid Læs mere
Vanvittig skyldig
Vanvittig skyldig handler om ægteskab, sex, forældreskab og venskab. Liane Læs mere
Store små løgne
Er det mord? En tragisk hændelse? Eller bare forældre, der ikke kan Læs mere
Hypnotisørens kærlighed
Hvad gør en mand interessant? Sådan rigtig interessant?

At han er pæn? Læs mere