Konfekt
Hør uddrag

Konfekt

Annemette Voss

Politikens Forlag
Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum.

Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler.

I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer.
I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 170.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
ISBN: 9788740038996
Format: 173x240
Udk. 14. september 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Tingkov Design
Fotograf: Skovdal Nordic
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Annemette Voss
Kagekarma
Alt fra marcipan, fondant, chokolade og glasur til guld, glimmer, blomster, Læs mere
Bagelyst
Bagelyst indeholder 60 personlige bud på skønne kager af Annemette Voss, Læs mere