Velkommen til vores REJSE tema

Turen Går Til har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.
 
Som supplement til Turen Går Til udgiver vi også serien Kort og godt om samt Med familien i, der henvender sig særligt til børnefamilier. Byguiderne er bygget op omkring detaljerede folde-ud-kort med skarpt udvalgte attraktioner formidlet med praktiske oplysninger og præcise beskrivelser. Serien er særligt velegnet til de kortere rejser og city breaks.

 

Nye rejsebøger
   
New Zealand
New Zealand

En lodge på kanten af regnskov og gletschere. Fåreflokke på enge hyllet i mosekonens bryg; delfiner der leger i fjorde, omkranset af knejsende tinder og vandfaldskaskader. En velkendt og dog fremmed verden. I et fjernt sydhavsocean.

Læs mere
Berlin
Berlin

I Turen Går Til Berlin føres du ind i bydelene Friedrichshain, Mitte, Potsdamer Platz, Spandauer Vorstadt, Prenzlauer Berg, Charlottenburg og Kreuzberg. Se preussisk storhed udfoldet langs Unter den Linden. Følg koldkrigssporet langs Muren. 

Læs mere
Turen Går Til Berlin
Gå i seng med Turen Går Til

Gå i seng med Turen Går Til og vågn op til nye oplevelser. Instruktion og foto: Henrik Vering. Musik: Jens Christian Madsen. Model: Olivia. Produktion: Tom Nørgaard. Location: Berlin. Find bogen HER.

Turen Går Til Barcelona
Tag med til Barcelona på 1.17 min

Tag med på listige bohemebarer, gå på opdagelse i det gotiske kvarters labyrintiske gader og køb dig mæt i friske fødevarer fra et af de mange markeder. Læs mere HER.