Romaner

Nyheder
   
Den underjordiske jernbane

En hårrejsende spændende roman om en ung kvindes næsten dyriske vilje til at overleve, og samtidig er det en banebrydende litterær præstation i sin beskrivelse af en af de mest brutale perioder i amerikansk historie. 


Læs mere
Twin Peaks

Mark Frost, der sammen med David Lynch skabte ’tv-serien, der forandrede tv for altid’, har nu givet os historien om folk og forekomster i den gådefulde og ikoniske by Twin Peaks.


Læs mere

Øm af Michael Robak

 

Q&A med Michael Robak


Hvad handler din nye roman om?
Den handler om at genfinde kærligheden til livet.

Efter et sammenbrud på sit arbejde mister hovedpersonen, David Bramsen, troen på fremtiden og flygter til et sommerhus ved Roskilde Fjord. Her sidder han en lang vinter og fryser under et tyndt tæppe, mens han drømmer sig tilbage til fortiden.

Hans kærlighedsliv er frosset til, og han har ikke længere lyst til nye eventyr. Han er blevet halvgammel, han har haft alt for travlt på jobbet, og han savner sin ekskone og sin halvstore søn.

Gudskelov bliver han distraheret i sin ensomhed - og måske er der en uventet vej ud af tristessen. Så siger jeg ikke mere …
 
Er der andre personer i romanen vi skal holde øje med?
Ja, hovedpersonens bror, der hedder Bjarke. Han er dybt kriminel men er alligevel en slags ”fornuftens stemme.” Han kæmper kærligt for at få sin bror ud af den dybfrosne og kærlighedsløse tilstand.

>> Læs det hele